Huur een chalet in Italië!

Genieten van een fantastische vakantie in een geweldige omgeving met de gezelligheid van een camping maar de luxe van een bungalow? Dan is ons chalet in Italië echt iets voor u.

Ons, in 2010 gebouwde en in 2013 gerestylde, chalet is van alle gemakken voorzien. Denk daarbij aan een keuken met koelkast en magnetron. Een “ouder” slaapkamer met twee vaste kasten en een extra slaapkamer met in totaal 4 slaapplaatsen en drie kasten. De badkamer heeft een toilet, wastafel en een heerlijke douche. Op de afsluitbare veranda is het heerlijk om te zitten tot laat in de avond.

Het chalet ligt op een zeer gunstige plaats in het straatje Via Bruxelles. Slechts 30 meter van het strand en zo’n 50 meter van de haven en de gezellige beachbar. Het chalet heeft een eigen parkeerplaats, niet naast het chalet maar vlakbij de campingwinkel.

Het chalet staat op Camping International te Porlezza, provincie Lombardije in Italië. Het is vanuit Utrecht nog geen 975 kilometer rijden dus heel goed in een dag te doen. Er heerst hier een mediterraan klimaat (ruim 2.200 uren zon per jaar en in de zomer een licht verkoelend briesje). Tevens is het plaatsje paradijselijk gelegen in een punt van het meer, omringd door de hellingen van de valleien van Menaggio, Cavargna, Intelvi en Valsolda.

Watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, surfen en zeilen, waterskiën, jetskiën en wakeboarden. Motorboten en snelvaren zijn toegestaan.

Wij werken samen met diverse collega verhuurders waardoor bijvoorbeeld de mogelijkheid bestaat om meerdere chalets te huren. Ideaal voor gezinnen die accommodaties zoeken die in elkaars nabijheid liggen.

Wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen? Schroom dan niet om ons te bellen.

Familie Tempelman
06-54 363 585

info@rolftempelman.nl
 
Hier een korte impressie van de Camping.